Meqënëse, Provimi i Matematikës është më datë 15 Qershor 2020, kemi bërë një përmbledhje për të ndihmuar Maturantët në përgatitjen e tyre.

– Botimi për Maturën nga QSHA: Matematikë, Gjuhë e huaj dhe Lëndët me zgjedhje

– Programi Orientues, Matura 2020 (i rishikuar): Programi Matematike 2020

– Model Testi me alternativa, publikuar nga QSHA:

– Model Testi, Matura 2019, publikuar nga QSHA:

– Testet e Matematikës ndër vite: Provimet e Matematikes 2006-2019

– Video-Mësimore falas për lëndën e Matematikës për Maturantët: https://www.akademi.al/lendet/matematike/

– Libra Parapërgatitës nga shtëpi të ndryshme botuese:


Linqe të dobishëm:

Shpërndaje me shokët që të informohenShare-512.png

Na ndiqni në Instagram për t’u informuar me njoftimet e fundit: Kliko mbi foto

👇

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.