Bëjeni Share që të informoni shokët: Share-512.png

Kryeministri Edi Rama tha se ditën e nesërme do të bëhen publike vendimet se çdo të bëhet me universitetet.

“Sot kam pasur një mbledhje të fundit me ministren e Shëndetësisë dhe ata të Arsimit se çdo të vendoset në lidhje me universitetet. Nesër do bëhet njoftim se çdo të bëhet me universitetet”, tha Rama.


maturashteterore.com i vetmi website me informacione të sigurta për nxënësit dhe maturantët, të marra nga Poratalet më ndjekura në Shqipëri – duke ruajtur dhe mbrojtur të drejtat e autorit. Faqet e tjera kopjojnë nga puna jonë.


Bëjeni Share që të informoni shokët: Share-512.png

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.