Bëjeni Share që të informoni shokët: Share-512.png

Ministria e Arsimit, Rinisë dhe Sportit ka publikuar programet e reja orientuese të rishikuara për Maturantët si pasojë e pandemisë Covid-19.

Programet Orientuese për Arsimin Profesional

Programet Orientuese për Shkollat me Drejtim të Orientuar (Sportive dhe Artistike)

Programet Orientuese për Shkollat me Drejtim të Orientuar Gjuhësor

Linku zyrtar – https://www.ascap.edu.al/programet-orientuese-2019-2020/

 

Na ndiqni në Instagram

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.