Ministren e Arsimit, Besa Shahini tashmë do ta shohim edhe në rolin e gazetares, por edhe të mësueses.

Në kuadër të një ore mesimi mbi përdorimin e pyetjeve në anglisht, ministrja do të intervistoja ambasadoren e ShBA në vendin tonë, Yuri Kim.

“Ambasadorja Kim do të ketë një rol të veçantë në klasën e gjuhës angleze në #RTSHShkolle, sot në orën 11:30! Dëshironi të mësoni më shumë rreth Ambasadores Kim? Ndiqni Ministren e Arsimit, Sportit dhe Rinisë Besa Shahini teksa interviston Ambasadoren Kim si pjesë e një ore mësimi mbi përdorimin e pyetjeve në anglisht. #AmbKim”, thuhet në njoftimin e ambasadës.

 


Na ndiqni në Instagram: 286-2867472_images-in-collection-page-follow-us-on-instagram


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.