Shpërndajeni me shokët që të informohen: Share-512.png

Në lidhje me mbarë-vajtjen e mësimit në universitet, ministrja e Arsimit, Besa Shahini vlerësoi se shkollimi i lartë në Shqipëri ka autonomi, duke thënë se edhe në këtë nivel shkollimi, vlen mësimi online.

“Universiteti ka autonomi të plotë akademike. Nëse flasim për mungesat, pjesëmarrja gjithmonë ka qenë dhe është e rëndësishme. Duhet angazhim i madh, qoftë edhe online. Duhet angazhim mësimi, qoftë edhe në kushte shtëpie. Pjesëmarrja është pak në krahasim me vlerësimin në total.

Cdo punë nga shtëpia do të konsiderohet sikur të ishte provim. Nuk besoj se do të ketë bonuse financiarisht për mësuesit, pasi kemi pasur tërmetin, këtë pandemi ku ndihmojmë ata që janë më në nevojë, andaj nuk mund të ketë financim, por vetëm falënderim”, tha Shahini.

Burimi: Gazeta Liberale

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.