December 6, 2023

Ndiqni më poshtë videon e Ministres së Arsimit në lidhje me vitin shkollor, mësimin online dhe modelet mësimore nga shtetet e tjera. 👇🏼

Postimi zyrtar në Facebook i Ministres së Arsimit – Video

Shpërndajeni me shokët që të informohen: Share-512.png

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

Discover more from Matura Shtetërore 2024

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading

%d