Coronavirus.al është platforma që ofron informacionin e nevojshëm, këshillat e vyera dhe pasqyrimin e të rejave të fundit lidhur me gjendjen e shkaktuar nga COVID-19 në Shqipëri.
Ministri në detyrë për Europën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj është shprehur sot se kjo platformë u mundëson qytetarëve shqiptarë informacionin e nevojshëm lidhur me gjendjen e shkaktuar nga COVID-19 në Shqipëri.
Gjithashtu kjo platformë pasqyron edhe këshillat e vyera dhe pasqyrimin e të rejave të fundit në lidhje me këtë virus në vendin tonë.
“Platforma që ofron informacionin e nevojshëm, këshillat e vyera dhe pasqyrimin e të rejave të fundit lidhur me gjendjen e shkaktuar nga COVID-19 në Shqipëri”, ka theksuar sot Cakaj.
Në faqen e internetit http://www.coronavirus.al, qytetarët kanë mundësi të ndjekin në kohë reale të rejat nga fronti i luftës kundër COVID-19.

Burimi: ATSH

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.