December 5, 2023

Bëjeni Share që të informoni shokët:  Share-512.png

web page counter script

SHKARKONI TANI APP E MATURËS SHTETËRORE DHE MERRNI NJOFTIMET E FUNDIT TË MATURËS NË KOHE REALE.

SHKARKO

Universiteti i Mjeksisë Tiranë, ka publikuar kuotat dhe kriteret se si do të përzgjidhen studentët e rinj.

Shkarkojini ketu—————–>KUOTA-UMT 2018-2019   

Kriteret e Universiteteve —–>Kriteret 2018-2019

Bëjeni Share që të informoni shokët:  Share-512.png

 

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

Discover more from Matura Shtetërore 2024

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading

%d