February 2, 2023

Applikacioni i Maturës


visitor counter

Bëjeni Share që të informoni shokët:  Share-512.png

Matura Shtetërore 2020 iu ofron mundesinë të gjithë maturantëve dhe studentëve të marrin informacionet rreth Maturës Shtetërore, thjesht me një klikim. Aplikacioni përmban njofime, urdhëra, udhëzimet më të fundit nga Ministria e Arsimit dhe Sportit për proçesin e MSH. Gjithashtu në të do të gjeni tezat ndër vite të provimeve me detyrim dhe me zgjedhje, libra parapërgatites, kriteret e pranimit nga Universitetet, programet orientuese, bursa studimi, olimpiadat kombëtare etj. Cdo njoftim të rëndësishëm do ta merrni me push notification në mënyrë që të mos humbisni asnjë postim.

Më poshtë do të gjeni dhe tutorialin se si shkarkohet app

Së shpejti më risi të tjera

Version 1.0         

  Shkarko këtu  —-> DOWNLOAD

 download

 TUTORIAL  –  SI TE SHKARKOJME APPLIKACIONIN MATURA SHTETERORE 2020

             

Programi punon vetëm për smartphonat Android. Së shpejti do të publikohet në Google Playstore dhe do të publikojmë versionin për IOS.

%d bloggers like this: