Kriteret e Universiteteve 2018-2019

Bëjeni Share që të informoni shokët:  Share-512.png

Shiko këtu —> KRITERET E UNIVERSITETEVE 2019-2020, MATURA 2019

 

SHKARKONI PROGRAMIN E MATURES SHTETERORE —-> SHKARKO KETU

 

SHKARKONI TANI APP E MATURES SHTETERORE DHE MERRNI NJOFTIMET E FUNDIT NE KOHE REALE.

SHKARKO

 

 

%d bloggers like this: