December 6, 2023

Programi që llogarit pikët e degës së Mjeksisë, 2018

Bëjeni Share që të informoni shokët:  share-512

Sqarim: Aktualisht punon vetëm në kompjuter dhe është në formatin .xlx

Gjithashtu këtu do të gjeni edhe atë të vitit 2017 dhe 2016

Passwordi: l1940t

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

Discover more from Matura Shtetërore 2024

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading

%d