December 1, 2023

 

Bëjeni Share që të informoni shokët:  share-512

KURSE FALAS PËR PROVIMET E MATURËS SHTETËRORE?

PO PO, E LEXOVE MIRË!

Filllojnë më datë 10 MAJ. Ora 14:30 në UNIVERSITETIN METROPOLITAN dhe janë TË HAPURA PËR TË GJITHË MATURANTËT!

Kurset zhvillohen në LËNDËT ME DETYRIM:

  • LETËRSI;
  • MATEMATIKË;
  • ANGLISHT,

Si dhe në LËNDËT ME ZGJEDHJE:

  • INFORMATIKË;
  • FIZIKË;
  • EKONOMI;
    ARKITEKTURË.

TË MENDOSH QË ZHVILLOHEN NGA PROFESORËT MË ME EMËR, HARTUES TË LIBRAVE TUAJ!

NXITONI TË ZINI VENDIN TUAJ!

PËR MË TEPËR INFORMACION: +355 69 60 70 111/ +355 69 35 30 570,

OSE  INFO@UMT.EDU.AL ;       WWW.UMT.EDU.AL

KURSET ZHVILLOHEN TEK GODINA QENDORE E METROPOLITAN:

RR “SOTIR KOLEA” & “BUDI”, PAS AMBASADËS AMERIKANE.

Bëjeni Share që të informoni shokët:  share-512

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

Discover more from Matura Shtetërore

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading

%d bloggers like this: