a. Gjuhe Shqipe dhe letersi D1 – 26 gusht 2017
b.Matematike D2 – 29 gusht 2017
c. Gjuhe e huaj D3 – 1 shtator 2017
d. Provime me zgjedhje Z1 Z2 – 6 shtator 2017

Bëjeni Share që të informoni shokët:  Share-512.png

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

%d bloggers like this: