Kriteret e Universiteteve 2017 – 2018

SHKARKONI PROGRAMIN E MATURES SHTETERORE —-> SHKARKO KETU


Shkarkojini ketu    351e7cfa02e27ddc9c90fe585a4fda26_10834dd4cb657c930a9df3c0377ae5-clip-art-arrow_1200-776  KRITERET E UNIVERSITETEVE 2017-2018

Bëjeni Share që të informoni shokët:  Share-512.png


Universiteti i Tiranes

Fakulteti i Historisë dhe Filologjisë

Fakulteti i Shkencave të Natyrës

Fakulteti i Gjuhëve të Huaja

Fakulteti i Shkencave Sociale

Fakulteti i Drejtësisë

Fakulteti i Ekonomise

Universiteti i Mjeksise

Fakulteti i Mjekësisë

Fakulteti i Mjekësisë Dentare

Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike

SHKARKONI PROGRAMIN E MATURES SHTETERORE —-> SHKARKO KETU

Universiteti Politeknik

Universiteti Bujqesor i Tiranes

UNIVERSITETI “ALEKSANDËR MOISIU” DURRËS

UNIVERSITETI I SPORTEVE I TIRANËS

UNIVERSITETI I ARTEVE I TIRANËS

SHKARKONI PROGRAMIN E MATURES SHTETERORE —-> SHKARKO KETU

UNIVERSITETI “ISMAIL QEMALI” VLORË

UNIVERSITETI “LUIGJ GURAKUQI” SHKODËR

UNIVERSITETI “EQEREM CABEJ” GJIROKASTËR

UNIVERSITETI “FAN S. NOLI” KORCË

 SHKARKONI PROGRAMIN E MATURES SHTETERORE —-> SHKARKO KETU

NDALOHET KOPJIMI PA PERMENDUR ME PARE BURIMIN.

 

Matura Shteterore 2017. All rights reserved.

%d bloggers like this: