FITUESIT NË IAL 2017 (RAUNDI 2)

 

LISTAT PËRFUNDIMTARE  –  RAUNDI I DYTË , TETOR 2017

 

RAUNDI I DYTË KA PËRFUNDUAR MË DATË  14 TETOR 2017 

Bëjeni Share që të informoni shokët:  Share-512.png

Periudha 1 tetor deri ne 14 tetor është e ndarë në 7 faza 48-orëshe. Secili aplikant ndjek ecurinë e proçesit të shpajlles fitues të tij në njërin apo disa programe studimi nga ato që ka përzgjedhur në formularin e aplikimit.

● Faza e parë = 1 – 2 tetor.
● Faza e dytë = 3 – 4 tetor.
● Faza e tretë = 5 – 6 tetor.
● Faza e katërt = 7 – 8 tetor.
● Faza e pestë = 9 – 10 tetor.
● Faza e gjashtë = 11 – 12 tetor.
●Faza e shtatë = 13 – 14 tetor.

Kur ai është shpallur fitues, duhet të paraqitet pranë  Universitetit ku dëshiron të rregjistrohet, brënda afatit 48-orësh. Nëse aplikanti nuk rregjistrohet  brenda afatit 48-orësh, ai humbet të drejtën e regjistrimit, në ato programe studimi ku ishte shpallur fitues në atë fazë. Në 16 tetor fillon UNIVERSITETI !


Universitetet që kanë shpallur deri më tani fituesit për çdo program studimi janë:

Fituesit te Fakulteti i Teknologjise se Informacionit te UPT
Fituesit në Universitetin Bujqësor të Tiranës
Fituesit në Institutin Kanadez të Teknologjisë
Fituesit në Universitetin Politeknik të Tiranës
Fituesit në Universitetin Bedër
Fituesit në Fakultetin e Shkencave të Natyrës
Fituesit në Universitetin New York të Tiranës
Fituesit në Universitetin e Korçës
Fituesit në Fakultetin e Gjuheve te Huaja
Fituesit në Albanian University

 


Reklamoni Biznesin tuaj me maturashteterore2016.wordpress.com Perfitoni nga Oferta duke filluar vetem me 2€/muaj. Shikueshmeria kryesore ne webin tone vjen nga rrjetet sociale si Facebook, Linkedin,Instagram etj. ku per cdo artikull dhe informacion behet shperndarje (share). ku grupmosha mesatare varion nga 16 – 40 vjec dhe kryesisht me shtetesi shqiptare. 

Ju sjellim zgjidhjen me te mire dhe me cmimet me konkurruese ne treg duke ju ofruar me shume se nje sherbim.

Perfitoni tani dhe Na Kontaktoni ose dergoni emai ne maturashteterore17@gmail.com

ads-reklama-juajreklama2.jpg

 

 

 

 

Reklamoni biznesin tuaj !

 


Fituesit në Universitetin Epoka
Fituesit në Fakultetin e Shkencave Sociale
Fituesit në Fakultetin e Drejtesisë, Tiranë
Fituesit në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë, Tiranë
Fituesit në Universitetin e Sporteve, Tiranë
Fituesit te Universiteti i MJEKSISË
Fituesit te Universiteti i Shkodrës
Fituesit te Universiteti i Elbasanit
Fituesit te Universiteti i Vlorës
Fituesit në Fakultetin e Ekonomisë, Tiranë
Fituesit te Universiteti Aleksander Moisiu DURRES
Fituesit te Universiteti i Arteve
Fituesit te Universiteti POLIS
Fituesit te Universiteti ALDENT
Fituesit në Universitetin Zoja e Këshillit të Mirë
Fituesit në Universitetin Europian të Tiranës
Fituesit te Universiteti METROPOLITAN
Fituesit te Universiteti MESDHETAR I SHQIPËRISË

 


PORTALI   I  KLASIFIKIMIT

 

%d bloggers like this: