December 6, 2023

Lista përfundimtare e aplikantëve (fitues dhe jo fitues) në Fakultetin e Ekonomisë -UT, Raundi 2 (të ndara për çdo degë) në vitin akademik 2017-2018 në ciklin e parë Bachelor kohë e plotë

 

Klikoni për më tepër:

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

Discover more from Matura Shtetërore 2024

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading

%d