Fituesit në IAL (Raundi 2)

FITUESIT NË IAL 2019 –MATURA SHTETERORE 2019  — KLIKO KËTU

 

Listat jopërfundimtare:


NJOFTIM: Te githe kandidatet, te cilet kane kryer procesin e aplikimit ne raundin e dye dhe jane shpallur fitues  nga IAL-te, duhet te kryejne procesin e regjistrimit online dhe me dokumentacion ne sekretarite mesimore te IAL-ve, ne programin e studimit ku deshirojne te vazhdojne studimet, deri me date 16 tetor 2016. Kandidati qe eshte shpallur fitues ne me shume se nje program studimi, lejohet te regjistrohet me dokumentacion vetem ne njerin nga programet e studimit ku eshte fitues.


Universitetet që kanë shpallur deri më tani fituesit e raundit të dytë për çdo program studimi janë:

Shkarkojeni listën në formatin .PDF ⇒animated-download-button


 1. Fituesit ne Tirana Business University
 2. Fituesit te Universiteti MESDHETAR I SHQIPËRISË
 3. Fituesit te Universiteti i Shkodrës
 4. Fituesit në Universitetin e Sporteve, Tiranë
 5. Fituesit në Fakultetin e Drejtesisë, Tiranë
 6. Fituesit në Universitetin Epoka
 7. Fituesit në Universitetin e Korçës
 8. Fituesit në Universitetin New York të Tiranës
 9. Fituesit në Universitetin Bedër
 10. Fituesit ne Institutin Kanadez te Teknologjise
 11. Fituesit në Fakultetin e Historisë dhe të Filologjisë
 12. Fituesit ne Fakultetin e Gjuheve te Huaja
 13. Fituesit ne Fakultetin e Shkencave te Natyres
 14. Fituesit ne Universitetin Bujqesor
 15. Fituesit ne Universitetin e Durresit (lista nuk eshte e plote)
 16. Fituesit ne Universitetin Politeknik
 17. Fituesit ne Universitetin e Mjeksise
 18. Fituesit ne Albanian University
 19. Fituesit ne Universitetin Europian te Tiranes
 20. Fituesit ne Fakultetin e Historise dhe Filologjise
 21. Fituesit ne Fakultetin e Shkencave Sociale
 22. Fituesit ne Universitetin e Elbasanit
 23. Fituesit në Fakultetin e Ekonomisë, Tiranë
 24. Fituesit në Universitetin Aldent
 25. Fituesit në Universitetin Polis
 26. Fituesit ne Universitetin Metropolitan

*Klikoni mbi to për të parë listat e fituesve.

**Bëjini share në Facebook që të informoni shokët:    SHARE


Linku i Ministrisë së Arsimit (është hapur):  https://klasifikimi.ualbania.rash.al/Home/Kendi

Na ndiqni në Facebook për të rejat e fundit në lidhje me fituesit e raundit të dytë: http://facebook.com/maturashteterore2016/

%d bloggers like this: