Data e përfundimit të mësimit për vitin shkollor 2022-2023

Për arsimin bazë dhe arsimin e mesëm të lartë, mësimi mbaron më:

📆 14 Qershor 2023

https://arsimi.gov.al/urdher-i-perbashket-nr-227-date-28-04-2022-per-miratimin-e-struktures-se-vitit-shkollor-2022-2023-ne-sistemin-arsimor-parauniversitar/

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

%d bloggers like this: