Më poshtë do të gjeni kriteret e pranimit në Universitetin e Sporteve, Tiranë për vitin akademik 2023-2024


Na ndiqni në faqen tonë të Instagramit. Aty do të gjeni të rejat më të fundit rreth Maturës Shtetërore dhe Universitetit

NA NDIQNI KËTU

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

%d bloggers like this: