Publikohen kriteret e pranimit në Universitetin e Mjekësisë për vitin akademik 2023-2024

Në zbatim të ligjit Nr. 80/2015, “Për arsimin e lartë dhe kërkimin shkencor në Institucionet e Arsimit të Lartë në Republikën e Shqipërisë”, si dhe bazuar në propozimin e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës, Senati Akademik i Universitetit të Mjekësisë, Tiranë, me Vendim nr. 80, datë 07.10.2022, miratoi disa shtesa dhe ndryshime në Vendimin nr. 17, datë 22.02.2022, mbi kriteret e pranimit në programet e ciklit të parë si dhe në programet e integruara të studimit të ciklit të dytë, për vitin akademik 2023-2024.

Burimi: umed.edu.al

Na ndiqni në Instagram: http://instagram.com/matura.shteterore. 

Aty do të gjeni të rejat më të fundit rreth Maturës Shtetërore.

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

%d bloggers like this: