February 2, 2023

Kriteret e pranimit në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë, Tiranë për vitin akademik 2023-2024

I gjeni këtu – kriteret e fhf

Na ndiqni në Instagram: http://instagram.com/matura.shteterore. 

Aty do të gjeni të rejat më të fundit rreth Maturës Shtetërore.

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Leave a Reply

%d bloggers like this: