Bëjeni Share që të informoni shokët:  image

Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë ka publikuar programet orientuese për Maturën 2022

Programet Orientuese për Arsimin Profesional

Programet Orientuese për Shkollat me Drejtim të Orientuar (Sportive dhe Artistike)

Programet Orientuese për Shkollat me Drejtim të Orientuar Gjuhësor

Burimi: ascap.edu.al

Bëjeni Share që të informoni shokët:  image

Shpërndaje tek shokët që të informohen

1 thought on “Programet Orientuese, Matura Shtetërore 2021 – 2022

Lini një koment

%d bloggers like this: