Bëjeni Share që të informoni shokët:  image

Kriteret e pranimit në programet e integruara të studimit në Degët Arkitekturë dhe Urbanistikë dhe Bachelor në Arkitekturë Interieri dhe Dizajn për vitin akademik 2021-2022

Shkarkojeni këtu – Kriteret FAU 2021-2022

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

%d bloggers like this: