Matura Shtetërore, Gjuha Shqipe dhe Letërsia:
gjuhe_shqipe

Matura Shtetërore 2019, teste dhe skema vlerësimi, gjuhët e huaja, matematika, dhe lëndë me zgjedhje:

matematike_lende_zgjedhje_gjuhe_huaj

Burimi: arsimi.gov.al

Shpërndaje tek shokët që të informohen

2 thoughts on “Teste dhe Skema Vlerësimi, Matura 2019

Lini një koment

%d bloggers like this: