Universitetet duhet të vazhdojnë mësimin online. Ky vendim i marrë nga Komiteti Teknik i Eskpertëve u lajmërua sot para kamerave. Sipas zv.ministres së Shëndetësisë, Mira Rakacolli, vendimi është marrë për shkak të përkeqësimit të situatës.

“Komiteti Mendon që mësimi në universitete për shkak të situatës do të vazhdojë online. Ajo që ne vazhdojmë të themi me forcë është se beteja me covidin nuk është spitalore, por betejë territori dhe është betejë e të gjithëve.” – u shpreh Rakacolli.

Mbyllja e parashikuar ishte deri më 2 dhjetor, por sipas komitetit teknik, mësimi do të vazhdojë online deri në një vlerësim tjetër të situatës.

Burimi i materialit: Lapsi.al 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.