Bëjeni Share që të informoni shokët: Share-512.png

Nëse keni harruar fjalëkalimin dhe përgjigjen e pyetjes së sigurisë llogarisë tuaj në e-Albania, tani, ju mund ta rivendosni vetë fjalëkalimin e ri, pa qenë nevoja të dergoni e-mail tek e-albania. Ndiqni hapat si më poshtë:

  • Klikoni: Hyr
  • Zgjidhni ‘Keni harruar fjalëkalimin tuaj?’
  • Plotësoni numrin personal të kartës tuaj të identitetit
  • Nëse nuk ju kujtohet përgjigjja e pyetjes së sigurisë, klikoni: ‘Keni harruar pyetjen e sigurisë?’
  • Plotësoni numrin e telefonit, dhe adresën e-mail me të cilat jeni regjistruar në portal, për të verifikuar identitetin tuaj.

Fjalëkalimi i ri do t’ju vijë në e-mail OSE me sms, sipas të dhënave të sakta, që do të plotësoni. Nëse nuk kujtoni asnjë nga dy mënyrat e kontaktit, kontaktoni: helpdesk@e-albania.al për të marrë fjalëkalimin e ri!

Si të veproni nëse keni harruar fjalëkalimin dhe përgjigjen e pyetjes së sigurisë në e-Albania

Bëjeni Share që të informoni shokët: Share-512.png

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.