Viti i ri universitar 2020-2021 do të fillojë më datë 2 nëntor. Ky është vendimi i parë që ministrja e re e arsimit, Evis Kushi ka firmosur ditën e sotme (29 shtator).

Aktualisht është Raundi i dytë e përzgjedhjes së universiteteve nga ana e maturantëve.

Kujtojmë se ky do të jetë një vit sfidues për të gjithë studentët për shkak të kushteve që ndodhet vendi nga koronavirusi.

Ata do të ulen në auditorë duke respektuar masat e distancimit social si dhe ato të higjienës

.

Burimi: Shqiptarja.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.