Portali U-Albania , në të cilin Maturantët e këtij viti do plotësojnë Formularin A2 me preferencat e tyre për të vazhduar studimet e larta, ka bërë publik një njoftim ku thuhet se nga dita e nesërme, 3 Korrik do kenë mundësi të shkarkojnë faturën për arkëtim.

Linku për të aksesuar portalin: https://ualbania.al/Home/Njoftime

Më poshtë jepen hapat se si duket proceduar. KALENDARI I DATAVE PËR PLOTËSIMIN E FORMULARIT A2, ENDE NUK ËSHTË PUBLIKUAR.

infografiku_2020.png

E ritheksojmë dhe një herë datat se kur plotësohet ky formular nuk kanë dalë ende.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.