Ministrja e Arsimit, Besa Shahini ka njoftuar se provimet e klasës së pestë dhe ato të lirimit do të anulohen.

Në një njoftim zyrtar, Shahini u shpreh se notat do të vendosen me komisione pasi provimet e lirimit nuk kanë të njëjtën peshë me ato të Maturës Shtetërore.

“Janë katër elementë të rëndësishëm për përfundimin e vitit shkollor sot. Ky vit shkollor do të mbyllet në qeshor 2020. Provimet e maturës do të mbahen siç i kemi planifikuar. Provimet e klasës së pestë dhe të nëntë do të anulohen. Provimet e lirimit nuk e mbajntë të njëjtën peshë si provimet e maturës. Notat do të bëhet me komisione,”-tha ministrja.

vijon…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.