Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinisë, Besa Shahini, deklaroi sot se “provimet e maturës shtetërore do të mbahen mes datës 8-18 qershor 2020”.

Në një komunikim të drejtpërdrejtë ministrja Shahini theksoi “për shkak të provimit të maturës për maturantët kemi vendosur të hapim shkollat vetëm për klasën e 12-të për një periudhë 3 javore nga 18- maj -5 qershor, ku do të punohet për mësimet që nuk mundet të zhvillohen online”.

Sipas saj, kjo na jep mjaftueshëm kohë për të përgatitur diplomat për maturantët që duan të studiojnë jashtë vendit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.