Shpërndajeni me shokët që të informohen: Share-512.png

Burimi: Vizion Plus

Kjo është Jugerta Pasha, nga fshati Starovë, në Berat. Ajo studion në shkollën “Riza Mulita” dhe është në klasën e nëntë. Jugerta ashtu si dhe bashkëmoshatarët e saj, prej 1 muaji po i merr mësimet online.

Por për të, mësimi online nuk është shumë i kuptueshëm pasi shpesh has vështirësi, sidomos me lëndën e matematikës.

Jugerta tregon gjithashtu se ka ditë që i humbet mësimet pasi ndodh që t’i mbarohet interneti.


Na ndiqni në Instagram: 286-2867472_images-in-collection-page-follow-us-on-instagram


Ashtu si Jugerta, të njëjtin shqetësim kanë dhe nxënës të tjerë. Serena Danaj, nxënëse e klasës së shtatë në shkollën  “Muço Delo”, në Vlorë thotë se mungesa e kompjuterit në shtëpi ia bën më të vështirë mësimin online pasi është e detyruar që t’i marrë telefonin babait të saj.

Vështirësi të shumta ka dhe për nxënësit e klasës së parë, që e kanë më të vështirë të përqendrohen në mësim përmes procesin online.

Shpërndajeni me shokët që të informohen: Share-512.png

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.