Shpërndajeni me shokët që të informohen: Share-512.png

Video-Mesazhi i Ministres së Arsimit, Znj. Besa Shahini në lidhje me maturantët dhe mësimin online

Subscribe në kanalin tonë në YouTube youtube-logo-png-transparent-background-3.png

Shpërndajeni me shokët që të informohen: Share-512.png

 

REKLAMO BIZNESI

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

%d bloggers like this: