Bëjeni Share që të informoni shokët: Share-512.png

Kryeministri Edi Rama shpreson se nga dita e nesërme shërbimi i internetit do të jetë falas për të gjithë. Rama tha në emisionin “Opinion” se AKEP është duke punuar intensivisht që një gjë e tillë të ndodhë. Disa vende të prekura nga pandemia e koronavirusit, tashmë ofrojnë internet falas për të gjithë qytetarët e vetëizoluar.

Shërbimi i internetit është i rëndësishëm edhe për ata nxënës që ndjekin mësimet shkollore “online”.“Po merremi intensivisht, AKEP është në punë intensive dhe shpresoj që të kemi një përgjigje nesër. Në disa vende ka kolapsuar sistemi dhe besoj që nesër do kemi një lajm të mirë”, tha Rama.

Bëjeni Share që të informoni shokët: Share-512.png

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.