Aplikacioni “KLASA VIRTUALE” nga Matura Shtetërore 2020 është krijuar për t’i ardhur në ndihmë maturantëve dhe nxënësve të gjitha klasave me rastin e gjendjes së jashtëzakonshme si pasojë e virusit COVID-19.
Aplikacioni ofron video-mësime, ushtrime, teza provimesh për klasat 1-12. Përmban njoftime, urdhëra, udhëzimet më të fundit nga Ministria e Arsimit dhe Sportit për proçesin e studimit online.

Mund ta shkarkoni falas këtu – Shkarko këtu

Shiko videon si ta instalosh në moblile – https://youtu.be/NA4EN4x85BQ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.