Bëjeni Share që të informoni shokët: Share-512.png

Ministrja e Arsimit, Besa Shahini, iu bën thirrje të gjithë maturantëve të punojnë me librat e Maturës Shtetërore, gjatë kësaj periudhe dy javore të mbylljes së shkollave nga frika e koronavirusit.

Përmes një mesazhi në “Facebook”, Shahini publikon linqet e të dy librave të maturës, matematikës dhe gjuhës shqipe, ku maturantët mund të lexojnë, pasi sipas ministres, i ndihmojnë ata për t’u familjarizuar me natyrën e testeve.

Për maturantët:

Gjatë periudhës së ndërprerjes së procesit mësimor, punoni me librat e Maturës Shtetërore, që janë përmbledhje e testeve dhe skemave të vlerësimit për gjuhën e huaj, matematikën dhe lëndët me zgjedhje për vitet 2011-2019.

Këta libra ju vijnë në ndihmë për t’u familjarizuar me natyrën e testeve dhe të pyetjeve që përdoren në këto teste.

Matura Shtetërore, Gjuha Shqipe dhe Letërsia:
gjuhe_shqipe

Matura Shtetërore 2019, teste dhe skema vlerësimi, gjuhët e huaja, matematika, dhe lëndë me zgjedhje:

matematike_lende_zgjedhje_gjuhe_huaj

Burimi: javanews.al

Shpërndajeni këtë faqe me shokët e klasës në Whatsapp ose në Facebook që të informohen. Klikoni tek ikonat:

icon-whatsapp-material-design-512facebook_circle_darkblue-512

 

 

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

%d bloggers like this: