Bëjeni Share që të informoni shokët:  Share-512.png

Në zbatim të ligjit Nr. 80/2015, “Për arsimin e lartë dhe kërkimin shkencor në Institucionet e Arsimit të Lartë në Republikën e Shqipërisë” si dhe në përputhje me ndryshimet në kurrikulë e arsimit të mesëm në Republikën e Shqipërisë, Senati Akademik i Universitetit të Mjekësisë, Tiranë, në mbledhjen e datës 28.02.2019, vendosi kriteret e pranimit në programet e ciklit të parë si dhe në programet e integruara të studimit të ciklit të dytë, për vitin akademik 2020-2021.

Më poshtë do të gjeni Vendimin e datës 28.02.2019, të Senatit Akademik të UMT:

Bëjeni Share që të informoni shokët:  Share-512.png

 

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

%d bloggers like this: