December 6, 2023
Bëjeni Share që të informoni shokët: Share-512.png
Maturantë dhe kandidatë për Universitet, duke ditur tashmë që data e fundit të aplikimeve për Universitet është 2 nëntor 2018, ne ju sygjerojmë disa programe studimi të preferuara nga studentët e viteve të shkuara.

Kolegji Universitar Qiriazi me eksperiencë 12-vjeçare në arsimin e lartë ofron programe studimi të akredituara:

Në ciklin e parë të studimeve Bachelor:
Fakulteti i Ekonomisë
1. Menaxhim Biznesi
2. Financë
Fakulteti i Drejtësisë
1. E Drejtë Biznesi
Gjithashtu ofron dhe programe studimi 2-vjeçare për maturantët dhe kandidatët me mesatare nën 6 (gjashtë):
Teknologji Ushqimore
1. Teknologji të Produkteve Bimore
2. Teknologji të Produkteve Shtazore
3. Teknologji e Pijeve dhe Ujit
Teknologji Informacioni
1.  Teknologji Informacioni dhe Komunikimi
2. Elektronikë
3. Web Design
Në ciklin e dytë të studimeve Master Profesional dhe Master Shkencor:
1. Administrim Biznesi
2. Financë
3. Jurist me Brejtim Biznesi
4. E drejtë Civile dhe Tregtare
 Tarifa për një vit akademik është 1200 €
 
Kolegji Universitar Qiriazi ofron 100 bursa studimi për vitin akademik 2018-2019.
– Cerek Bursë për Maturantët me mesatare 8 – 8.99
– Gjysëm Bursë për Maturantët me mesatare 9 – 9.49
– Bursë e Plotë për Maturantët me mesatare 9.5 – 10
 
Ofron dhe 20 bursa sociale të cilat do të akordohen për fëmijët jetim, me aftësi të kufizuara, me ndihmë sociale, të minoriteteve të vecanta.
Adresa: Rruga Taulantët, Kodër Kamëz, Tiranë, Albania 1029
Tel: +355 67 200 0874 ose  +355 69 409 4516
            info@qiriazi.edu.al
Bëjeni Share që të informoni shokët: Share-512.png

qiriazi-1

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

Discover more from Matura Shtetërore 2024

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading

%d