hit counter


Bëjeni Share që të informoni shokët: Share-512.png

Shkarkoni tezen e Matematikës, MSH 2018

Teza ———> Teza e Matematikës

Picture2

Kliko mbi banner per ta shkarkuar applikacionin

 

Bëjeni Share që të informoni shokët:Share-512.png

Shpërndaje tek shokët që të informohen

6 thoughts on “Teza e Matematikës, MSH 2018

  1. Ju lutem skemen e vleresimit me dergoni
    On Wed, 13 Jun 2018, 17:21 Matura Shtetërore 2018, wrote:
    > Matura Shteterore 2018 posted: “Bëjeni Share që të informoni shokët: > Shkarkoni tezen e Matematikës, MSH 2018 Teza ———> Teza e Matematikës > Kliko mbi foto per ta shkarkuar applikacionin Kane filluar regjistrimet per > kurset intensive te veres per gjuhet anglisht dhe” >

Lini një koment

%d bloggers like this: