December 5, 2023

Gjuhë Shqipe dhe Letërsi, skema e valerësimit, MSH 2018.

– Skemë vlerësimi, profesionale, varianti A. 
– Skemë vlerësimi, profesionale, varianti B. 
– Skemë vlerësimi, gjimnaz, gjimnaz-gjuhësor-seksion dygjuhësh-pedagogjike, varianti A. 
– Skemë vlerësimi, gjimnaz, gjimnaz-gjuhësor-seksion dygjuhësh-pedagogjike, varianti B. 

Bëjeni Share që të informoni shokët:  Share-512.png

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

Discover more from Matura Shtetërore 2024

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading

%d