Bëjeni Share që të informoni shokët:  Share-512.png

Në mënyrë që t’iu mbajmë edhe më tej të informuar me njoftimet e fundit e Maturës Shtetërore në mënyrë që të mos humbisni asnjë postim, faqja jonë tashmë ka publikuar opsionin që ti merrni të gjitha njoftimet me email.

 Më poshtë kemi publikuar video-tutorialin se si të rregjistoheni.

Video-Tutorial

SHKARKONI TANI APP E MATURËS SHTETËRORE DHE MERRNI NJOFTIMET E FUNDIT TË MATURËS NË KOHË REALE, THJESHT ME NJË KLIKIM !

SHKARKO

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

%d bloggers like this: