Ministria e Arsimit dhe Sportit ka publikuar një dokument sipas të cilës, renditen 20 degët më të kërkuara nga studentët gjatë vitit akademik 2017-2018.

Dega e Administrimit Biznesit renditet e para ndër më të kërkuara e ndjekur nga Drejtësia, ndërsa degët e mjekësisë renditen të fundit në listë.

MASH sqaron se statistika ka dalë nga të dyja raundet e aplikimit në ciklin e I-rë për vitin akademik 2017-2018.SHKARKONI TANI APP E MATURES SHTETERORE DHE MERRNI NJOFTIMET E FUNDIT NE KOHE REALE.


SHKARKO

Bëjeni Share që të informoni shokët:  Share-512.png

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.