Bëjeni Share që të informoni shokët:  Share-512.png

Matura Shtetërore 2018 iu ofron mundesinë të gjithë maturantëve dhe studentëve të marrin informacionet e duhura rreth Maturës Shtetërore, thjesht me një klikim. Aplikacioni përmban njofime, urdhëra, udhëzimet më të fundit nga Ministria e Arsimit dhe Sportit për proçesin e MSH. Gjithashtu në të do të gjeni tezat ndër vite të provimeve me detyrim dhe me zgjedhje, libra parapërgatites, kriteret e pranimit nga Universitetet, programet orientuese, bursa studimi, olimpiadat kombëtare etj.

 

DOWNLOAD

   TUTORIAL  –  Si te shkarkojme applikacionin Matura Shteterore 2018

 

Programi punon vetëm për smartphonat Android. Së shpejti do të publikohet në Google Playstore dhe do të publikojmë versionin për IOS.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.