December 6, 2023

Bëjeni Share që të informoni shokët:  Share-512.png

Ministria e Arsimit ka publikuar datat e provimeve të Maturës Shtetërore 2018 si dhe mënyrën e organizimit të tyre.

Ja udhëzimi i i plotë i MAS:

Shpërndaje tek shokët që të informohen

2 thoughts on “Datat e Provimeve të Maturës Shtetërore 2018

Lini një koment

Discover more from Matura Shtetërore 2024

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading

%d