Për Krishtlindje, dhurata të personalizuara

Të gjitha pakot që gjenden poshtë pemës kanë diҫka specifike për secilin, por jo gjithmonë është ajo dhurata jote e preferuar. Shumë shpesh të ndodh që nuk të pëlqen dhurata që të kanë bërë, sepse është jashtë shijeve të tua. Megjithatë, në këto raste, gjëja më e mirë që duhet të bësh është të jesh e sjellshme dhe mirënjohëse për atë që të ka vlerësuar.

Që t’i kënaqësh të gjithë njerëzit, të cilëve do t’u bësh dhurata, idealja do të ishte t’u bëje një dhuartë të personalizuar.

http://www.revistaclass.al/rmes.php

Të tilla mund të jenë dhurata të personalizuara me një mesazh në qelq, në metal, bizhuteri me inicialet apo shenjën e horoskopit, një dhuratë prej druri, (ҫakmak, mbajtëse ҫelësash etj), një foto, një kapelë etj.

Një ide tjetër mund të jetë një jastëk ose një bluzë e personalizuar. Ҫdo dhuratë dhe produkt mund të gdhendet me mesazhin apo imazhin që dëshiron, në mënyrë që të jetë sa më personal dhe i veҫantë për marrësin.

Filxhani magjik është një tjetër mundësi, e cila është bërë mjaft e dëshiruar për festat e fundvitit. Në filxhan mund të shkruash një mbishkrim, i cili vendoset në anën e jashtme të filxhanit. Mbishkrimi mbulohet me një lloj materiali, i cili e bën të dukshëm vetëm pasi filxhani të jetë i mbushur. Atëherë mbishkrimi shfaqet dalëngadalë si me magji.

Një ҫantë me foton e dëshiruar do të ishte një ide e mirë për këto festa. Mund ta zgjedhësh sipas shijes që preferon.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Press Enter To Begin Your Search
×
%d bloggers like this: