Në një deklaratë për media ministrja Nikolla u shpreh se situata vijon të jetë problematike në 27 shkolla në të gjithë Shqipërinë. Për këtë arsye mësimi do të pezullohet për 5 ditë në 5 shkolla në Vlorë, 2 në Kamëz, 3 në Dibër dhe 2 në Kukës.

Si rezultatat i masave të marra nga Shtabet e Emergjencës në çdo qark, është bërë e mundur që mësimi të rifillojë normalisht ditën e hënë, datë 04.12.2017, me përjashtim të 27 shkollave në të gjithë vendin, në të cilat ende do të vijojë puna për t’i kthyer në kushtet e duhura.


Shkollat në të cilat nuk do të fillojë mësimi ditën e hënë janë:KUKËS – 2 SHKOLLA

9-vjeçare Fshat Fshat, Gkrykë-Çaje
Cikël i ulët Domaj Domaj,  Kolesjan, NJQV Bicaj

 

 

PUKË – 2 SHKOLLA

Mesme Bashkuar Iballe Njësia administrative Iballe, Bashkia FushëArrëz
9-vjeçare Fierzë Njësia administratzive Fierzë, Bashkia Fushë Arrëz

 

 

DIBËR – 3 SHKOLLA

Shkolla 9-vjeçare “Katund i Ri” Luzni 
Shkolla vartëse “Vajmedhej“ Muhurr 
Shkolla vartëse “Tejse” Radomirë

 

 

KRUJË – 1 SHKOLLË

Shkolla “Vesel Brama”, Kurcaj Nikel


TIRANË QARK – 1 SHKOLLË DHE 1 KOPSHT

“Gjysylkanje” Pezë
“Bashkim Berisha” (Kopsht) Nrdoq

 

 

KAMËZ – 2 SHKOLLA

“Niko Hoxha” Valias, Bashkia Kamëz
“Dritas” Dritas, Zall – Herr

 

 

KAVAJË – 1 SHKOLLË

Shkolla 9-vjeçare Golem Golem

 

 

FIER – 9 SHKOLLA

Lëvizja Demokratike Povelç
Darzezë e Re Darzezë e Re
Ferras Ferras
XhevitFetahu Bishan
Boçovë Boçovë
Pishë Pishë
Çerven Çerven
Shkolla e Memse Bujqësore ‘Rakip Kryeziu’ Çlirim
Kashisht Kashisht

 

VLORË – 5 SHKOLLA

Ismail Qemali Fitore, Novoselë
Kafil Malaj Bishan, Novoselë
Loni Mone Poro,  Njësia Novoselë
Qeriba Derri Bashaj, Njësia Brataj, Bashkia Selenicë
Sadik Zotaj Ramice, Njësia Brataj, Bashkia Selenicë

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.