Bëjeni Share që të informoni shokët:  Share-512.png

SHKARKO FATUREN ——-> KETU

Maturante! Per te aplikuar ne universitet si fillim duhet te beni nje pagese prej 2000 lekesh.

Veprimet qe duhet te beni;

1.Printoni kete fature.
2.Paguajeni te posta ose ne bank (ju sugjerojme posten pasi ka komision me te vogel.)
3.Merrni 2 MANDATE
4.Dorzojini te gjimnazi.

Keto veprime mund ti bej dhe ndonje i afermi i juaj. Pagesen duhet ta beni para se te fillojne datat e aplikimit.

 

Bëjeni Share që të informoni shokët:  Share-512.png

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.