STATISTIKA PER NOTAT E PROVIMEVE ME ZGJEDHJE

Data per daljen e rezultateve me ne fund erdhi. Notat e provimit te matures se provimeve me zgjedhje dolen. (LINKU I NOTAVE- KLIKO KETU) Por si kane dal maturantet ne provime ? Duke qene se keto provime i kishin zgjedhur vete maturantet , a nuk duhet te dilnin me mire ? Por duke analizuar rezultatet shikojme qe ne keto provime pjesa me e madhe e maturanteve nuk kane shkelqyer. Gjithsesi nje pjese jo e vogel e ka treguar qe dhe ne keto provime kane arritur maksimumin Gjithashtu jane pare shume jokaluese. Me poshte po postojme disa statistika ne lidhje me notat e provimeve.

Ne kete provime jane marre vetem 332 – 10.00. 332 maturante nuk gabuar asnje pike.
711 maturante kane gabuar vetem nje pike , kane marre 9.9. 937 maturante kane gabuar vetem 2 pike – kane marre 9.8. 1151 kane marre 9.6. 1345 maturante kane marre 9.5. Ndersa 4625 maturante kane rezultuar jo kalues 4.00.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.