UDHEZIMI I RI PER MATUREN SHTETERORE 2017

UDHËZIM NR.26 DATË 29.12.2016 “PËR ORGANIZIMIN DHE ZHVILLIMIN E PROVIMEVE KOMBËTARE TË MATURËS SHTETËRORE 2017”

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

%d bloggers like this: