RASH njofton se listat do te vazhdojn te updatohen deri me date 13 pasi me regjistrimin e fituesve lirohen kuotat kur ata jane fitues ne me shume se nje program studimi.  Nqs gjate ketyre diteve ( dt.9-13 )  ne listen e degeve qe keni aplikuar dega ka ngjyren e verdhe atehere jane liruar kuotat dhe ju jeni shpallur fitues, regjistrimin do te mund ta beni ne datat 13-16 .

Edhe nqs nuk shpalleni fitues gjate kesaj kohe do te kete edhe dy post-raunde te tjere pas regjistrimeve, e vetmja gje qe duhet te beni eshte te kontrolloni vazhdimisht ne portalin klasifikime.ualbanian.rash.com nqs shpalleni fitues dhe nqs po te regjistroheni brenda afatit.

Kujdes! Pas dates 16 nuk mund te regjistroheni me ne asnje dege ku keni pas qene fitues.

Ne videon e RASH jepet shpjegimi i detajuar per hapat e metejshem qe duhet te ndjekin post-maturantet. Nqs video nuk hapet automatikisht ose doni ta shkarkoni klikoni ketu: Video Udhezimi per Maturantet!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.