Udhëzim teknik për aplikim në raundin e dytë

Kalendari për aplikim për në IAL, raundi II

Udhëzimi Nr.13, datë 22.07.2016, për procedurat e pranimit dhe regjistrmit në IAL

Shpërndaje tek shokët që të informohen

Lini një koment

%d bloggers like this: